Atelier Kapnos

Art studio in The Hague

Een voorbeeld van kunstwerken op papier die deel uitmaken van het project ik-snap-er-niks-van (zie ook https://atelierkapnos.com/iksnaperniksvan/):

Het ontwerp van ik-snap-er-niks-van is gezeefdrukt op papier. Het hand gemaakte papier heeft afdrukken of inclusie van bladeren. Daarna is elke afdruk afzonderlijk bijgewerkt met aquarelle en andere materialen. Op de linker onderkant staan gemarkeerd het jaar, de titel van de serie en het nummer van het werk. Op de rechter onderkant staat de stempel van het atelier en de handtekening van de kunstenaar. De grote werken zijn 86 x 60 cm (ongeveer). Zij worden gepresenteerd in een lijst met glas.

Vier collages gemaakt met stukken van het geprinte papier en bijgewerkt met aquarelle en andere materialen. De afmetingen van elke ingelijste collage is 61,5 x 21,5 cm.

De laatste afbeelding is van eigen gemaakte papier, gemaakt met Griekse schoolboeken (van mijn zoon). Sommige woorden of stukken hiervan zijn nog zichtbaar. Op dit hele speciale papier is het ontwerp gezeefdrukt in een klein formaat en daarbij is het licht geschilderd. De afmetingen van elk zijn ongeveer 29 x 21 cm. Zij worden gepresenteerd in een lijst met glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *